Etusivu >>

Meistä

Pirkanmaan pesupalveluiden logokuva

PIRKANMAAN PESUPALVELUT

Pirkanmaan Pesupalvelut on vuonna 2008 perustettu pesu- ja puhdistuspalveluja tuottava yritys. Erikoisalaamme ovat graffitien poistot, suojapinnoitukset ja julkisivujen puhdistukset. Käytämme ainoastaan luontoon biologisesti hajoavia pesu- ja puhdistusaineita ja haluamme näin olla mukana luomassa kestävämpää ja puhtaampaa huomista.

Muutoksen tuulia

Yrityksemme toiminta saa vuonna 2022 jatkoa uuden liiketoimintakaupan myötä. Tarjoamme edelleen samat laadukkaat palvelut, joihin teemme myös päivityksiä. Lisäksi toimintaamme kuuluu jatkossa myös uusia palveluita pinnoitteiden muodossa.

”Vanha lähtee, tänne jäät, vanhan päivät tässä näät”, toteaa Kari Brandt iloisesti kertoessaan yrityksen toiminnan jatkumisesta tulevaisuudessakin, kun yrityksen palveluita tulee jatkamaan Atte Tarkiainen.

“Tahdomme tulevaisuudessakin tarjota ensiluokkaista pesu- ja puhdistuspalvelua – ja mahdollisuuksien mukaan sitä myös parantamaankin”, kertovat Atte ja Kari. Kari jatkaa työssään edelleen ja perehdyttää Aten yrityksen toimintaan sekä asiakkaisiin.

Atte on aikaisemmin toiminut putkistojen huolto- ja saneerauspalveluissa niin Pirkanmaalla kuin muuallakin Suomessa. “Pesuja, puhdistuksia ja pinnoituksia on tullut tehtyä putken sisällä jo yli 10 vuotta ja nyt pääsen Karin opastuksella katsomaan, kuinka se homma toimii putken ulkopuolella”, kertoo työstään innostunut Atte.

Nykyisten palveluiden rinnalle tuomme uusia palveluita täydentämään asiakkaidemme toiveita. Palvelutarjontaamme tulevat mukaan esimerkiksi Cove® -omnifobiset suojapinnoitteet, joilla voimme suojata pintoja kosteutta, korroosiota ja kulusta vastaan.

Tilaa tästä helposti
Tilaa WhatsAppilla Tilaa Sähköpostilla Tilaa Soittamalla

Yhteystiedot

Puhelin

040 960 3318 Tilaukset
040 182 5454 Atte Tarkiainen
044 901 7676 Carlos Marquez, myynti
044 727 3009 Jani Hovatov, työnjohto

Osoite

Haavistontie 12
37150 Nokia

Lähetä meille viesti

Contact Us