Etusivu >>

Maalaus- ja suojapinnoitus

Meiltä saat huoltomaalaukset rakennuksen tai rakenteiden maalaamiseen ylläpitotarkoituksessa, esimerkiksi suojaamaan niitä sääolosuhteilta tai hidastamaan kulumista. 

Huoltomaalauksen hyödyt ovat moninaiset. Se suojaa rakennusmateriaaleja säävaihteluilta, kuten kosteudelta ja auringonvalolta, estäen näin vaurioita ja rapautumista. 

Lisäksi huoltomaalaus pidentää pintojen käyttöikää ja parantaa rakenteiden ulkonäköä. Säännöllinen huoltomaalaus voi myös ehkäistä korjaustarpeita ja siten säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Korkeapaineruiskumaalaus on maalausmenetelmä, jossa maali levitetään korkeapaineisella ruiskulla pintaan. Tämä tekniikka mahdollistaa tasaisen ja nopean maalauksen suurille pinnoille, kuten seinille, aidoille, muureille tai ulkoverhouksille. Korkeapaineruiskumaalaus voi olla tehokas tapa kattaa suuria alueita lyhyessä ajassa ja saada aikaan ammattimainen viimeistely. 

Meiltä löytyy tähän tarkoitukseen varusteltu auto, joka on omavarainen ja tehokas suorittamaan maalauksia haastavimmassakin paikassa.

 

 

Pintojen ennallistaminen ennen graffitisuojausta

Pintojen ennallistaminen ennen suojausta on tärkeä vaihe varmistaaksesi, että suojauksen tulos on paras mahdollinen. Tämä voi sisältää pintojen puhdistamisen, hionnan tai korjaustoimenpiteitä tarvittaessa. Esimerkiksi ennen maalausta pinnat tulisi puhdistaa liasta, pölystä ja mahdollisista vanhoista maalikerroksista. 

Ennallistamisvaiheet vaihtelevat materiaalin ja suojauksen tyypin mukaan, mutta ne auttavat varmistamaan, että suojaus tarttuu tehokkaasti ja antaa kestävän lopputuloksen.

Kattojen maalaukset ja suojapinnoitukset

Kattojen maalaus on yksi tapa suojata ja parantaa katon kestävyyttä. Oikealla huollolla pidentää katon ikää. Tämä parantaa katoon teknistä toimivuutta ja antaa koko rakennukselle uuden ilmeen. Ennen maalaustyön aloittamista on tärkeää valita oikea kattomaali ja varmistaa, että katto on asianmukaisesti puhdistettu ja valmisteltu.

Kattojen suojapinnoitus tarkoittaa katon päälle levitettävää erityistä pinnoitetta, joka tarjoaa lisäsuojaa sääolosuhteilta ja ikääntymiseltä.

Graffitisuojaus

Graffitisuojapinnoitus tarjoaa monia etuja. Se ennaltaehkäisee graffitien kiinnittymisen ja helpottaa niiden puhdistamista, ylläpitää kiinteistön ulkonäköä ja arvoa, sekä säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Graffitisuojapinnoitus on järkevä investointi, joka auttaa pitämään kiinteistön puhtaana ja houkuttelevana.

Cove® Julkisivupinnoite

Kivi- ja puupintaisille julkisivuille suunniteltu huomaamaton suojapinnoite, joka vähentää rakenteiden puhdistus-, ylläpito- ja korjauskustannuksia.

Itsepuhdistuva ja suojaava pinta ehkäisee rapautumista, likaantumista ja ilmansaasteiden vaikutusta ympäristöystävällisesti.

Pinnoite suojaa tehokkaasti rakenteita myös ilmaston lämpenemisen myötä lisääntyneiden viistosateiden ja myrskytuulten aiheuttamalta kastumiselta, sekä talvikuukausina jäätymiseltä lämpötilan vaihdellessa nollan molemmin puolin.

Toimii erinomaisesti myös maalatulla/lakatulla, lateksi tai alkydi tai millä vaan maalipinnalla.

Tilaa tästä helposti
Tilaa WhatsAppilla Tilaa Sähköpostilla Tilaa Soittamalla

Yhteystiedot

Puhelin

040 960 3318 Tilaukset
040 182 5454 Atte Tarkiainen
044 901 7676 Carlos Marquez, myynti
044 727 3009 Jani Hovatov, työnjohto

Osoite

Haavistontie 12
37150 Nokia

Lähetä meille viesti

Contact Us