Etusivu >>

Puhallustyöt

Pystymme puhdistamaan pinnat myös puhaltamalla. Erikoisosaajiltamme hoituvat kaikki puhallustekniikat ja materiaalit. Teemme kuivajää-, sooda-, hiekka-, lasi, ja muut puhallustyöt kohteen tarpeen mukaan.

Tulemme paikan päälle arvioimaan kohteen ja tekemään ilmaisen kustannusarvion puhallustöistä, jotta pystymme tarjoamaan lopputuloksen kannalta parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun.

Kuivajääpuhdistus

Kuivajääpuhalluksen hyötyjä ja käyttömahdollisuuksia on lukemattomia

Kuivajääpuhallus tehoaa likaan, maaliin, tummentumiin, nokeen, jäämiin, rappauksiin, kasvustoihin, homeeseen ja moneen muuhun vaativaan työkohteeseen.

Hellävaraisena puhallusmenetelmänä kuivajääpuhallus on lähes kaikille pintamateriaaleille sopiva ja sitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona ympäri vuoden. Kuivajäällä puhaltaminen soveltuu esimerkiksi tiilelle, metalleille, betonille, muoville, puulle, kivelle ja lasille.

Kuivajääpuhallus on parhaimmillaan kohteissa, joissa vettä ei voida käyttää tai muiden puhalteiden käytöstä johtuva toisiojäte aiheuttaa ongelmia.

Kuivajään puhdistuksen hyötyihin kuuluvat:

 

Ympäristöystävällisyys: 

Kuivajään puhdistus käyttää kiinteää hiilidioksidia (CO2) pellettejä, jättäen jälkeensä vähän jätettä ja vähentäen ympäristövaikutuksia.

Ei hankaava: 

Se on hellävarainen puhdistusmenetelmä, joka ei vahingoita puhdistettavia pintoja, mikä tekee siitä sopivan herkille laitteille.

Ei sivutuotteita: 

Koska kuivajää sublimoituu (muuttuu kaasuksi) kosketuksessa, puhdistusprosessin aikana ei synny ylimääräistä jätettä.

Tehokas eri aloilla: 

Kuivajään puhdistus on monipuolinen ja soveltuu teollisuudenaloille kuten valmistus, autoteollisuus, elintarviketeollisuus ja muut.

Aikatehokkuus:

Se vähentää seisokkiaikaa, koska puhdistusprosessi on nopea ja puhdistetut laitteet voidaan ottaa lähes välittömästi uudelleen käyttöön.

Ei kemikaalien käyttöä: 

Kuivajään puhdistus poistaa tarpeen voimakkaille kemikaaleille, tehdessään siitä turvallisemman vaihtoehdon sekä ympäristölle että työntekijöille.

Desinfiointiominaisuudet: 

Kuivajään äärimmäinen kylmyys voi auttaa tappamaan bakteereja ja muita mikro-organismeja puhdistusprosessin aikana.

Tilaa tästä helposti
Tilaa WhatsAppilla Tilaa Sähköpostilla Tilaa Soittamalla

Yhteystiedot

Puhelin

040 960 3318 Tilaukset
040 182 5454 Atte Tarkiainen
044 901 7676 Carlos Marquez, myynti
044 727 3009 Jani Hovatov, työnjohto

Osoite

Haavistontie 12
37150 Nokia

Lähetä meille viesti

Contact Us